Ochelarii de soare potriviti pentru tipul tau de fata

Ochelarii de soare potriviti pentru tipul tau de fata

Vremea calduroasa este aici, iar sezonul ochelarilor de soare este oficial deschis! In timp ce ochelarii de soare sunt un accesoriu perfect pentru orice tinuta de vara, potrivirea lor la tipul tau de fata este un prim pas pentru lookul super cool pe care doresti sa-l obtii. Sunt multe criterii de care trebuie sa tinem cont in alegerea ochelarilor de soare perfecti, cum ar fi culoarea ochilor, nuanta parului sau a tenului, insa cel mai important este tipul de fata pe care il ai.

Ce accesorii si bijuterii se poarta in 2018

Ce accesorii si bijuterii se poarta in 2018

Accesoriile si bijuteriile pot face minuni pentru o tinuta. Fie ca este vorba de o seara in oras cu prietenii sau colegii, fie ca este vorba despre o cina festiva, sau chiar o zi obisnuita la birou, ele iti pot adauga acel "quelque chose" de care ai nevoie. Anul 2018 este abia la inceput, si odata cu inceputul de an se schimba, in mare parte, si tendintele in materie de imbracaminte si accesorii. Dorim sa va prezentam in continuare ce tendinte ne propun designerii pentru anul 2018 in...

Cerceii potriviti pentru fiecare tip de fata

Cerceii potriviti pentru fiecare tip de fata

Toata lumea stie ca la o anumita fizionomie a fetei se potriveste o anumita tunsoare, sau un anumit tip de machiaj, sau chiar un anumit tip de model de spranceane. Dar cum ar fi daca v-as spune ca si unele modele de cercei se potrivesc doar anumitor tipuri de fete? Fiindca intotdeauna vrem sa aratam perfect, haideti sa vedem ce spun stilistii si sa invatam cateva trucuri depre cum purtam cerceii si care anume se potriveste tipului nostru de fata, oricare ar fi acela.

Se afiseaza 1-3 din 3 articole