Cerceii potriviti pentru fiecare tip de fata

Cerceii potriviti pentru fiecare tip de fata

Toata lumea stie ca la o anumita fizionomie a fetei se potriveste o anumita tunsoare, sau un anumit tip de machiaj, sau chiar un anumit tip de model de spranceane. Dar cum ar fi daca v-as spune ca si unele modele de cercei se potrivesc doar anumitor tipuri de fete?

Fiindca intotdeauna vrem sa aratam perfect, haideti sa vedem ce spun stilistii si sa invatam cateva trucuri depre cum purtam cerceii si care anume se potriveste tipului nostru de fata, oricare ar fi acela.

cercei potriviti pentru fata rotundafata rotunda

Cerceii candelabru pentru fata rotunda

Pentru acest tip de fata expertii spun ca ar fi bine sa purtam cercei lungi de tip candelabru sau lungi subtiri, pentru a alungi si a face fata sa para mai supla. Terbuiesc evitati cerceii rotunzi si cei mici, chiar si cercei lungi cu terminatii rotunde, deoarece iti vor rotunji mai mult fata.

cercei potriviti pentru fata patratafata patrata

Pentru fata patratra se potrivesc acesti cercei

Fetele cu maxilarul lat in forma de patrat trebuie sa-si atenueze trasaturiele cu o pereche de cercei lunguieti ovali ce pot fi de marime medie sau lunga. De asemenea se pot purta cerceii rotunzi supradimensionati. Este strict interzisa purtarea cerceilor cu colturile ascutite: patrati, dreptunghiulari, in forma de romb, etc., in nici un caz nu vreiti sa va accentuati trasaurile.

cercei potriviti pentru fata inimafata inima

Forma fetei "inima" si cerceii in forma de lacrima

Pentru acest tip de fata trebuie sa compensam un pic forma ascutita a barbiei, de accea cerceii lungi sau de tip candelabru cu partea de jos mai mare decat cea de sus sunt ideali. Specialistii spun ca la aceast tip de fata merg purtati si cerceii rotunzi de marime medie, dar trebuiesc evitati cei de marime mica si cei de tip bobita.

 cercei potriviti pentru fata ovalafata ovala

Cerceii si fata ovala

Daca forma fetei tale este ovala, esti o norocoasa! Poti purta orice cercei vrei, fie ei candelabru, lungi, lati, patrati sau rotunzi. Orice tip de cercei se potrivesc, trebuie doar sa-ti pui imaginatia in practica.

Cu siguranta forma fetei este foarte importanta in alegere cerceiloriar perechea perfecta poate adauga o nota finala oricarei tinute, insa trebuie sa tinem cont si de personalitate, anotimp sau culoarea hainelor. Pana la urma, daca doriti sa iesiti in evidenta, trebuie sa alegeti atent perechea de cercei care nu doar se potrivesc cu tinuta, ci si arata minunat cu forma fetei.

Sursa foto: Pinterest

Produse asociate:

cercei arginti jetcercei perla amorecercei lungi perle alicecercei aurii sunshine