Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe LeBriz.ro, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza sau obtine orice servicii, informatii sau materiale prin intermediul acestui site.
LeBriz.ro va ofera accesul la site-ul www.lebriz.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

1. Inregistrare

Ca sa va inregistrati pe site-ul www.lebriz.ro este necesar sa completati urmatoarele informatii despre dumneavoastra: (nume si prenume, adresa de email, adresa din actul de identitate, adresa de domiciliu/livrare, numarul de telefon la care puteti fi contactat, data nasterii). Daca una sau mai multe informatii din cele completate de dumneavoastra se modifica ulterior, va rugam sa ne anuntati la adresa de email admin@lebriz.ro. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila. Datele dumneavoastra vor ramâne confidentiale si nu vor intra in posesia unor terte parti pentru a fi folosite abuziv in alte scopuri.

2. Cum comand?

Daca doriti sa cumparati produse de pe site-ul www.lebriz.ro trebuie sa completati informatiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda si plata acesteia. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Foarte importanta este acuratetea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

3. Cum platesc?

Toate preturile includ tva. Plata se poate realiza in momentul livrarii produselor.

4. Preturi si taxe

Preturile sunt stabilite atunci cand produsele sunt afisate pe site, sunt exprimate in RON si includ TVA. Pretul afisat se poate modifica cand se aplica politica de discount sau cand variatiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative. LeBriz.ro comercializeaza produse si trebuie mentionat ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat si anuntat ca fiind zero, LeBriz.ro nu este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica.

5. Contact

Contractul dintre noi si cumparator va fi guvernat de legea romana si se interpreteaza in conformitate cu reglementarile cu privire la aceasta. Orice neintelegeri se solutioneaza pe cale amiabila. In cazul in care neintelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial International de Camera de Comert si Industrie din Romania, in conformitate cu reglementarea acestora.

6. Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul www.lebriz.ro sunt proprietatea exclusiva a LeBriz.ro. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului LeBriz.ro.

7. Reclamatii

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: admin@lebriz.ro. Va asiguram ca echipa LeBriz.ro va face tot posibilul sa rezolve in cel mai scurt timp posibil reclamatiile dumneavoastra.

8. Protectia datelor cu caracter personal

Noua lege a Uniunii Europene referitoare la protectia datelor cu caracter personal, GDPR (“General Data Protection Regulation”) a intrat in vigoare pe 25 Mai 2016, dar va incepe sa-si produca efectele incepand cu 25 Mai 2018. Aceasta lege reprezinta cea mai mare schimbare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal din ultimii 20 de ani si are obiective care trec mult peste simpla protectie a spatiului privat.
Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta pentru noi, prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii vietii private a vizitatorilor care acceseaza site-ul www.lebriz.ro, precum si a celor ale caror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terta parte, sau la care am avut acces dintr-o alta sursa, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare “GDPR”).

Pentru a vedea politica de confidentialitate intra aici.

9. Forta majora

Nici una din partile contactante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a orcarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorspunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita in lege.

10. Date de identificare firma

SC Le Briz Online S.R.L.

Nr.ord.reg.com/an: J40/15077/2015

C.U.I: 35314685

IBAN: RO26INGB0000999905543799

Banca: ING 

Capital social: 200 lei