Despre noi

Povestea magazinului nostru a inceput in 2013, din dorinta de a le oferi doamnelor si domnisoarelor o modalitate simpla si placuta de a cumpara bijuterii si accesorii rafinate la preturi accesibile, iar domnilor de a alege usor cadouri pline de farmec pentru persoanele dragi.

  • - De ce Le Briz?

Deoarece punem suflet in activitatea noastra si cautam mereu sa oferim clientilor cele mai noi si sofisticate produse. Le selectam cu grija si bun gust si le aducem din cele mai indepartate colturi ale lumii, pentru ca tu sa te poti bucura de bijuterii superbe la preturi accesibile.

 

  • - Ce ne recomanda?

Calitatea produselor si respectul fata de clienti.

  • - Care este secretul nostru?

Relatia speciala creata intre echipa Le Briz si cumparatori. Oferim siguranta si rapiditate in livrarea produselor comandate, tratam fiecare client cu respect si ne asiguram mereu ca va primi pur si simplu tot ce este mai bun la cele mai rezonabile preturi.

 

In magazinul nostru vei gasi o gama diverisificata de bijuterii rafinate si accesorii ce te pot ajuta sa iti pui in valoare calitatile si personalitatea sau sa oferi un cadou minunat persoanelor dragi. Asteptam comenzile tale pe care le vom onora cu promptitudine si profesionalism. Nu ezita sa ne trimiti si sugestii de diversificare a gamei noastre de bijuterii si a serviciilor oferite. Simte-te speciala cu accesoriile Le Briz!

Produse de calitate

Cele mai bune produse

Serviciu clienti de calitate

Serviciu clienti de cea mai buna calitate

Returnarea banilor in 30 de zile

Garantia returnarii banilor inapoi in maxim 30 de zile

Transport gratuit

Produsele sunt disponibile in stoc iar transportul este gratuit, dacă achiziționați în valoare de peste 150 lei.

Testimoniale

Louise Hélène 

Diana Dagla