Ochelarii de soare potriviti pentru tipul tau de fata

Ochelarii de soare potriviti pentru tipul tau de fata

Vremea calduroasa este aici, iar sezonul ochelarilor de soare este oficial deschis!

In timp ce ochelarii de soare sunt un accesoriu perfect pentru orice tinuta de vara, potrivirea lor la tipul tau de fata este un prim pas pentru lookul super cool pe care doresti sa-l obtii. Sunt multe criterii de care trebuie sa tinem cont in alegerea ochelarilor de soare perfecti, cum ar fi culoarea ochilor, nuanta parului sau a tenului, insa cel mai important este tipul de fata pe care il ai.

Nu de putine ori s-a inamplat sa avem dubii atunci cand suntem la cumparaturi, si sa ne intrebam prietenii "cum imi sta?", sau sa cuparam o pereche de ochelari de soare si sa nu o mai purtam, dar daca vrei sa nu cheltuiesti mult, sau ochelarii tai de soare sa nu se umple de praf uitati pe un raft, iata care sunt ochelarii potriviti pentru tipul de fata pe care il ai.

Alegera ochelarilor de soare poate fi mai grea decat pare, iar prietenii sau persoana iubita te pot ajuta in alegerea lor, insa nu toti sunt potriviti pentru tipul tau de fata, ba chiar iti pot afecta si scoate in evidenta trasaturi nedorite. Asadar, acum ca am lamurit ce ochelari se potrivesc fiecarui tip de fata, speram sa ii gasesti pe cei potriviti si sa te bucuri de soare. Ochelarii de soare sunt o declaratie de stil foarte frumoasa, asa ca poarta-i cu incredere!

ochelari de soare potriviti pentru fata rotunda

Ochelarii de soare pentru fata rotunda

Persoanele cu fata rotunda au aceiasi lungime a fetei, atat pe verticat, cat si pe orizontal, de aceea au nevoie de ochelari de soare dreptunghiulari sau triunghiulari pentru ai ingusta si ai alungi fata. Anul acesta este anul lor, fiinca acum sunt foarte in trend ochelarii de soare triunghiulari sau dreptunghiulari, colorati sau transparenti, trebuie doar sa aleaga marimea potrivita fetei lor.

ochelarii de soare potriviti pentru fata in forma de inima

Fata in forma de inima si ochelarii corecti

Pentru persoanele care au fata in forma de inima, se potrivesc ochelarii de soare cu partea de sus mai lata. Puteti opta pentru o pereche de ochelari cu partea de jos fara rama, pentru a echilibra linia barbiei mai ingusta si fruntea mai lata, pe care tipologia fetei in forma de inima o are. Ochelarii de soare tip aviator sau "cat eye", chiar si cei rotunzi, sunt cei mai potriviti pentru acest tip de fata. De evitat ochelarii de soare patrati sau dreptunghiulari, in general cei care au partea de jos mai lata decat cea de sus.

ochelarii de soare potriviti penru fata patrata

Ochelarii perfecti pentru fata patrata

Dupa cum numele o spune, tipologia fetei patrate se caracterizeaza printr-o structura osoasa patratoasa, cu fruntea lata si linia maxilarului proeminenta. Pentru acest tip de fata se recomanda ochelarii de soare cu colturile rotunde sau rotunzi, pentru a atenua formele rigide. Daca doresc sa incerce ochelarii de tip "cat eye", persoanele cu acest tip de fata, ar trebui sa aleaga aicei ochelari de soare retro, la care colturile sunt rotunjite. De asemenea, este bine sa evite ochelarii cu ramele patrate.

ochelarii de soare potriviti penru fata ovala

Fata ovala si ochelarii de soare potriviti

Tot ce putem spune este ca esti o norocoasa! Persoanele cu tipul de fata oval pot purta orice tip de ochelari de soare, optiunile sunt nelimitate. Fie ca sunt ochelari de soare "cat eye" sau aviator, patrati sau ochelari de soare rotunzi, ei trebuie doar sa va incadreze fata si sa nu fie prea lati. Este preferabil sa evitati ochelarii supradimensionati, deoarece va aspresc trasaturile.Sursa foto: Pinterest

Produse asociate:

ochelari de soare violet catochelari de soare arginti roundOchelari de soare roz BreezeOchelari de soare negri Rise